top of page

Annoncering

 • Facebook har over 2,8 milliarder aktive brugere om måneden, hvilket giver adgang til en enorm og varieret målgruppe. Omkring 3,8 millioner af de brugere er i Danmark. Dette udgør en betydelig del af den danske befolkning og viser platformens popularitet og potentiale.

 • Instagram er en visuelt drevet platform, der giver virksomheder mulighed for at fremvise produkter og tjenester på en attraktiv og engagerende måde. Høj kvalitet af billeder og videoer kan fange brugernes opmærksomhed hurtigt og effektivt. Derfor er Instagram effektiv til at opbygge brand awareness og styrke ens visuelle identitet.

 • Pinterest er en visuel søgemaskine og SoMe medieplatform, hvor brugerne søger inspiration gennem billeder og videoer. Dette gør det ideelt for brands, der kan præsentere deres produkter eller tjenester på en visuelt attraktiv måde.

   

  Brugerne på Pinterest har ofte en højere købsintention sammenlignet med andre sociale medieplatforme. Mange besøger Pinterest for at finde ideer til fremtidige køb, planlægge projekter eller samle inspiration til livsstilsændringer.

   

  I modsætning til andre sociale medieindlæg, der hurtigt kan forsvinde fra brugerens feed, har pins på Pinterest en længere levetid. En populær pin kan blive ved med at tiltrække opmærksomhed og trafik i flere måneder eller endda år efter, den først blev lagt op.

 • LinkedIn tilbyder avancerede målretningsmuligheder baseret på brugerprofiler, herunder jobtitel, virksomhed, branche, erfaring og uddannelse. Disse typer målretning er ikke tilgængelige på de andre platforme og gør det derfor muligt at nå meget specifikke og relevante målgrupper indenfor bestemte brancher.

Betalt anoncering på SoMe-platforme giver mulighed for at målrette annoncer til specifikke demografiske grupper baseret på alder, køn, interesser, adfærd og geografisk placering. Dette sikrer, at annoncerne når ud til de mest relevante potentielle kunder.

Betalte annoncer kan øge din virksomheds synlighed betydeligt ved at nå ud til et bredere publikum end organisk indhold. Dette kan føre til øget brandkendskab og tiltrække flere følgere og kunder.

Betalte kampagner kan hurtigt justeres og optimeres baseret på præstation og feedback. Vi kan nemt teste og ændre forskellige budskaber, billeder og målgrupper for at finde den mest effektive kombination.

Jeg har en Meta Creative Strategy Professional Certification og en Pinterest Media Buyer Certification.

bottom of page