top of page

Anbefalinger

Mazo logo
File Under Pop logo
BOSUS logo
Partybus logo

Neneh har været en vigtig del af vores team igennem flere år. Neneh har stærke færdigheder inden for hjemmesideudvikling, webshopintegration og social media annoncering, som har været afgørende for at vi i Mazo har nået vores mål. Hun er en dygtig og konstruktiv freelancer, der bidrager med værdifulde og saglige input til vores tværgående projekter.

- Magnus Stephensen - CEO

Det kan være svært at navigere i den digitale virkelighed. Når man er vant til at arbejde og operere i det fysiske rum, opleves Cyberspace fjernt som livet på Mars. Neneh er god til at bringe begreberne ned på jorden. Hun taler i et enkelt og klart sprog, så man kan forstå det. Og hun går til markedsføring og optimering af de digitale værktøjer på en yderst praktisk og håndgribelig måde. Neneh er tillidsvækkende. Man føler sig tryg ved hendes håndtering af digital markedsføring. 

- Josephine Akvama Hoffmeyer - Founder and Creative Director 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Neneh, hun er en pålidelig samarbejdspartner og får mine varmeste anbefalinger.

Kim Lærkesen - CEO

Vi har fornøjelsen af at samarbejde med Neneh, et samarbejde som vi sætter utrolig stor pris på. Hendes kompetencer er i top og hun giver så meget mere end lovet.


Med Neneh’s hjælp har vi kunne tage vores virksomhed til et professionelt niveau, med alt fra annoncering på de sociale medier, design og udvikling af hjemmeside samt sparring og ideudvikling af selve vores virksomhed.

Neneh har haft utrolig stor værdi for os og vi fortsætter vores samarbejde med hende så længe vi kan.

- Jesper Kvols, medejer og direktør af BOSUS

WIX partner logo

Se flere udtalelser på min WIX Marketplace profil

bottom of page